Linkbuilden linkruil

Linkbuilden is nog nooit zo makkelijk geweest

Hoe werkt het?

Het internet is een verzameling van websites die pagina’s bevatten en op één of andere manier met elkaar in verbinding staan. Door het aantal vermeldingen van uw website op het internet te verhogen zal deze beter worden gevonden door zowel bezoekers als zoekmachines. Het proces waarin geprobeerd wordt om linkvermeldingen te verkrijgen naar een website wordt linkbuilding genoemd. Vaak gaat dit gepaard met het bieden van een linkvermelding in ruil.

Omdat bij het ruilen van links iedereen voordeel geniet, is het een erg populaire manier om de vindbaarheid van uw website te verbeteren. Webcycle biedt een nieuwe insteek: u hoeft niet langer handmatig links toe te voegen en andere site eigenaren te benaderen. Wanneer u zich aanmeldt bij ons kunt u binnen de categorie van uw site snel en gemakkelijk een overzicht krijgen van gerelateerde websites die ook zijn aangemeld bij Webcycle.

Nadat beide partijen een vermelding goed hebben gekeurd, wordt de link automatisch geplaatst. Onze tool biedt uitsluitend de mogelijkheid om een zogenaamde ABC-link te doen. Dit houdt in dat het niet mogelijk is om heen en weer te linken tussen twee sites. Zo zorgen we voor een uiterst natuurlijke manier van link builden voor uw website.

Aan de slag met Webcycle?

Stap 1: Meld uw website(s) aan bij Webcycle.nl
– U kunt één of meerdere websites aanmelden om deel te nemen aan het Webcycle systeem.

Stap 2: Installeer de plug-in op de linkpagina van uw website

Stap 3: Selecteer de site(s) waar u op vermeld wenst te worden

Installatie

Om de Webcycle tool te installeren heeft u geen technische kennis nodig. 

Anders dan andere systemen, is ons link-systeem gefocust op gerelateerde links om het doorklik percentage en linkprofiel van uw website te optimaliseren.