Sociale Media is niet iets wat je er wel even bij doet

Het nieuwste wapen is Social Media  Marketing. De mix van uw commerciële boodschap en sociale berichten om te laten zien dat u een sympathiek bedrijf bent. Dit verhoogt de gunfactor, brengt nieuwe kontakten aan en draagt bij aan een positief imago!

Sociale Media is niet iets wat je er wel even bij doet.

Twittergids
Twittergids

In het jonge verleden had een kritiek op een bedrijf of een compliment slechts een beperkt bereik. Door de groeiende populariteit van Sociale Media is het bereik van de boodschap steeds groter en ook nog eens vindbaar, wanneer iemand op Google een zoekopdracht doet naar uw (bedrijfs)naam. Om deze redenen is het verstandig om niet af te wachten, maar om zelf het initiatief te nemen om uw bedrijf op internet te profileren.

social media iconsSocial Media wordt inmiddels gezien als een serieus kanaal, naast de traditionele marketing en verkoopkanalen. Door deze op juiste wijze in te zetten kan het onderstaande proces met succes uitgevoerd worden.

Van onbekenden, bekenden en vrienden maken. Vrienden en bekenden worden klanten of zorgen ervoor dat uw bedrijf “on top of mind” is!

Belangrijk aandachtspunt hierbij is om zoveel mogelijk ambassadeurs te zoeken. Het is altijd veel beter wanneer andere mensen vertellen dat je goed bent. Mond-tot-mond reclame 2.0 dus.logowolk tms

 

Meer over Tadis Marketing Services

Meer weten?