Media Handboek

Media Handboek

in de media boekEen praktisch handboek over hoe je jouw nieuws in de media krijgt. Het boek ‘In de Media” geeft inzage in het reilen en zeilen van de media, tips over hoe je een persbericht schrijft en bevat veel praktijkvoorbeelden. Redacties worden steeds kleiner en het nieuwsaanbod groeit met de dag. Deze overvloed leidt ertoe dat 90% van de persberichten ongelezen wordt weggegooid. Met dit handboek concurreer je als ondernemer met het overweldigende nieuwsaanbod. Auteur heeft aan de wieg gestaan van persbureau Novum Nieuws en is persvoorlichter ervaringsdeskundige.

Het boek is verkrijgbaar als hardcopy en e-book.

UwPersvoorlichter brengt u sneller in contact met de juiste perscontacten

UwPersvoorlichter is ‘kind aan huis’ bij de meeste Nederlandse redacties. Journalisten en redacteuren weten dat als we bellen, we nieuws hebben en niet om een gezellig praatje verlegen zitten. Dat we extra informatie aanleveren waar zij wat mee kunnen en dat we feitelijke persinformatie geven en geen commerciële teksten.

Door ons regelmatig contact weten we ook dat er op een moment simpelweg geen ruimte is in de krant, het tijdschrift of programma. Of dat de aandacht van de redactie op een ander thema gericht is en een goede timing van jouw nieuws van doorslaggevend belang is om de aandacht van de media te krijgen.